Configurare, setare, administrare forum phpBB

Configurare, setare, administrare forum phpBB.

Servicii phpBB de calitate, în limba română | iPI Solutions România

Configurare forum
Configurarea forumului presupune setarea tuturor opțiunilor importante, cum ar fi numele forumului, anumite caracteristici, avatarele, mesageria privată, semnăturile, informațiile flux și altele.
Sancțiuni și interdicții
Este secțiunea ce permite aplicarea de sancțiuni și interdicție utilizatorilor. Te putem ajuta să înțelegi cum funcționează fiecare opțiune în parte astfel încât să fii capabil să aplici singur sancțiuni și interdicții.
Configurare server
Aceasta implică configurarea unor setări importante cum ar fi câteva opțiuni despre securitate, opțiunile cookie, setările https ale serverului (dacă dețineți unele), setările aplicației de căutare precum și altele.
Copie de rezervă
Putem efectua copii ale bazei de date pentru păstrarea mesajelor și a utilizatorilor în siguranță, și putem efectua copii ale fișierelor de pe server pentru păstrarea acestora în cazul în care ar putea apărea probleme cu serverul.
Creare forumuri
Putem crea forumuri (secțiuni) pentru tine. Pot fi create câte dorești iar numărul mare de opțiuni permit personalizarea fiecărei secțiuni cu nume și descriere, precum și multe altele. Crearea implică și administrarea/actualizarea pe tot parcursul utilizării.
Restaurare forum
Putem restaura baza de date a forumului sau fișierele, în cazul în care deții o copie de rezervă. În lipsa acesteia, metodele de recuperare a fișierelor sau a datelor de pe forum sunt aproape egale cu zero.
Configurare permisiuni
Permisiunile sunt extrem de importante pe un forum phpBB, căci așa decizi cine poate vedea/face și ce poate vedea/face fiecare. Le putem configura pentru tine și totodată îți vom explica și efectul fiecărei permisiuni în parte, dar și importanța fiecăreia.
Mutare forum
În cazul în care dorești mutarea forumului pe un alt server, îl putem muta complet, rapid (în funcție de performanțele serverului gazdă) și fără erori. Totodată putem configura forumul pentru a putea fi compatibil cu noul server.
Setare opțiuni scriere
Opțiunile de scriere includ dar nu se limitează la zâmbete (smilies), mesageria privată, numărul de caractere permise în mesaje, iconițele de subiect, codurileBB și cenzura de cuvinte.
Setări anti-spam
Putem introduce pe forum anumite metode care vor ține garantat roboții sub control. Aceștia nu vor putea scrie pe forumul tău sau mai mult, chiar nu se vor putea înregistra pe forum. Aceste metode nu sunt cunoscute de către mulți, astfel că majoritatea forumurilor phpBB sunt pline cu mesaje indecente, pornografice și boți.
Administrare utilizatori
Secțiunea conține o sumedenie de opțiuni și facilități ce pot fi aplicate utilizatorilor în parte, astfel că poți decide dacă un utilizator poate folosi facilitatea x sau nu, ori poți seta diverse opțiuni în profilul acestuia (cum ar fi semnătura sau imaginea asociată – avatarul – pe care le poți modifica sau șterge oricând).
Configurare module
Putem decide (la cererea ta) ce module (tab-uri) pot accesa sau nu utilizatorii, moderatorii sau administratorii. Serviciul este eficient în tratarea anumitor probleme ce țin de instalarea unor MODificări/Extensii (de exemplu când instalați o MODificare dar nu vreți ca utilizatorii să afle despre ea pentru moment).
Administrare grupuri
Secțiunea conține o sumedenie de opțiuni și facilități ce pot fi aplicate grupurilor de utilizatori, astfel că poți decide dacă mai mulți utilizatori (un grup întreg) pot folosi facilitatea x sau nu, ori poți seta diverse opțiuni pentru un grup întreg. Totodată pot fi create grupuri după placul tău urmând ca mai apoi să fie personalizate.
Sporire securitate
Pot aplica diverse metode pentru a securiza forumul tău phpBB. Aceste metode vor ține departe hackerii, făcând forumul tău impenetrabil.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!


Vezi și celelalte servicii oferite de compania iPI Solutions! Click aici.

Scroll to Top